Start vormsellessen

geplaatst: 23-01-2023

Vanaf woensdag 25 januari (2023) 15.00 uur wordt een begin gemaakt met de vormsellessen. Op de avond, waarbij ouders en vormelingen samen gekomen waren, is het programma besproken. Het is verspreid over tien lessen in de periode januari-september. Er zijn een veertien jongens en meisjes die zich aangemeld hebben. We proberen er iets moois van te maken.

 

Ouderavond vormsel

Op woensdag 11 januari zal een bijeenkomst zijn voor de ouders die hun zoon/dochter hebben opgegeven voor het vormsel. Zij krijgen ook nog een aparte uitnodiging via e-mail.

 

Opgave vormsel 

Negen ouders hebben hun kind aangemeld voor het vormsel. De ouderavond is gepland op woensdag 11 januari. Wie hun kind alsnog wil opgeven kan het aanmeldingsformulier hier beneden downloaden of contact opnemen met de pastoor. 

 

Uitnodiging voor het Vormsel 2023, 

Vier jaar geleden heeft uw zoon/dochter mee gedaan aan de eerste communie in onze parochies. Nu uw zoon/dochter in groep 8 zit willen wij hem/haar uitnodigen om het vormsel te ontvangen. De doop was de opname in de kerkgemeenschap ... Graag zouden wij het aanmeldingsformulier willen terug ontvangen voor !!! 8 december 2022 !!! ...

Hier onder is de uitnodiging met aanmeldformulier (Vormselbrief Ouders) te downloaden

 

Vormselbrief Ouders 2022
PDF – 137,8 KB 73 downloads