Dat waren ze dan, samen met de vormheer vicaris van Rens - boven rechts, pastoor Adema - boven links en juf Marieke - boven midden

 

Vormsel

Omdat de helft van de vormelingen niet aanwezig kon zijn vanwege een schooluitstapje hebben wij de vormselviering verplaatst naar 6 oktober. Aan dertien jongeren wordt het sacrament het vormsel toegediend in de H. Eligius na een tiental bijeenkomsten. Wij gunnen hun dat de H. Geest steeds meer werkzaam mag worden in hun leven . 

 

Vormsel 2023

Op 6 OKTOBER 2023 wordt aan dertien jongeren het sacrament het vormsel toegediend in de H. Eligius na een tiental bijeenkomsten. Wij gunnen hun dat de H. Geest steeds meer werkzaam mag zijn.

Van harte welkom in de viering

 

Opgave vormsel 

Negen ouders hebben hun kind aangemeld voor het vormsel. De ouderavond is gepland op woensdag 11 januari 2023. Wie hun kind alsnog wil opgeven kan het aanmeldingsformulier hier beneden downloaden of contact opnemen met de pastoor. 

 

Uitnodiging voor het Vormsel 2023, 

Vier jaar geleden heeft uw zoon/dochter mee gedaan aan de eerste communie in onze parochies. Nu uw zoon/dochter in groep 8 zit willen wij hem/haar uitnodigen om het vormsel te ontvangen. De doop was de opname in de kerkgemeenschap ... Graag zouden wij het aanmeldingsformulier willen terug ontvangen voor !!! 8 december 2022 !!! ...

Hier onder is de uitnodiging met aanmeldformulier (Vormselbrief Ouders) te downloaden

 

Vormselbrief Ouders 2022
PDF – 137,8 KB 288 downloads