Auteursrecht, Privacy, Disclaimer

 

Auteursrecht

De inhoud en de foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en kunnen alleen naar toestemming van de auteur / rechthebbende reciteert en gebruikt worden. Voor foto's geld:

U mag de foto's voor privé gebruik kopiëren en bewerken mits u de naam van de auteur / rechthebbende vermeldt.

Commercieel gebruik van op deze site gepubliceerde foto's is alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming via de webmaster van de auteur / rechthebbende toegestaan. Er is zoveel mogelijk getracht de rechten van werken van derden te achterhalen. Mochten personen of instanties van mening zijn dat hun rechten niet zijn gerespecteerd worden deze vriendelijk gevraagd met de webmaster desbetreffend in contact te treden.

 

Privacy verklaring

U kunt deze website vrij bezoeken zonder ons mede te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen.

Door middel van bezoekerstellers worden het aantal bezoekers van deze website, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet bijgehouden. De resultaten worden uitsluitend voor statistische doeleinden gebruikt.

 

Disclaimer

Deze website is opgezet op persoonlijke titel zonder enig winstoogmerk of andere commerciële doelstelling.

Hoewel aan de samenstelling uiterste zorg wordt besteed kunnen aan de inhoud geen rechten worden ontleend. Wanneer u fouten of onvolledigheden constateert, dan wordt u vriendelijk verzocht de webmaster hiervan in kennis te stellen zodat deze kunnen worden gecorrigeerd.

Deze website bevat links naar websites van derden. Deze koppelingen zijn uitsluitend voor uw gemak gemaakt. Wij hebben geen enkele zeggenschap over websites van derden en wijzen ieders verantwoordelijkheid en aansprakelijk voor de inhoud inclusieve links van deze websites af. Het feit dat op deze website links naar websites van derden zijn opgenomen, wil niet zeggen dat wij achter de inhoud van deze websites staan. Wij nemen daarom expliciet afstand van vorm en inhoud van de desbetreffende websites. Constateert u een niet-werkende link of komt u door een gelegde link op een aanstootgevende site wordt u vriendelijk verzocht dat aan de webmaster te melden.

© 2004-2021 by Parochie H. Eligius Schinveld