Mis met eerste communicanten op Palmzondag

Op palmzondag zullen de eerste communicanten met een palmpaasstok aanwezig zijn in de gezinsviering te Amstenrade om 9.30 uur na vertrek vanuit cour van kasteel. 

Mis met eerste communicanten

Op zaterdag 3 februari 2024 zullen wij in de Eligiuskerk te Schinveld het feest van Maria Lichtmis vieren. Het Chrisko-koor zal deze viering opluisteren.

 

Viering met Eerste Communiekanten

Op zaterdag 2 december zijn de kinderen die dit jaar de eerste communie doen voor een adventsviering in Schinveld. Ze zullen enkele teksten voorlezen, de eerst kaars van de adventskrans ontstelen en een adventslied. Zo kunnen zij al een beetje ingroeien in wat Jezus ons te zeggen heeft.

 

Datums Communielessen 2023 2024
PDF – 40,7 KB 116 downloads

Eerste communicanten 2024

Er zijn 26 kinderen opgegeven die de communie willen doen, waarvan 9 Schinveld, 8 Amstenrade, 4 Merkelbeek, 4 Jabeek en 1 Bingelrade. Op 28 september is de ouderavond om 19.30 uur in het Michielshuis te Schinveld

 

Aanmelding Eerste Heilige Communie 2024 

geplaatst 08-08-2023

Beste ouders/verzorgers van de kinderen van groep 4, 

Groep 4 betekent, naast de vele dingen die de kinderen tijdens dit schooljaar gaan leren - voor hen die dit wensen - zich voorbereiden op en het ontvangen van de eerste Heilige Communie. 

De eerste informatie over tijd en datum van de EHC zoals de ouderavond vind u  via de volgende link voor Schinveld - Merkelbeek - Bingelrade en Jabeek - Amstenrade.