Home >>> Vormsel
Vormsel 2018
PDF Afdrukken E-mail

Start Vormselkatechese

Op vrijdag 19 januari om 15.15 uur is de eerste bijeenkomst als voorbereiding op het vormsel voor de tien jongens en meisjes die zich hiervoor hebben opgegeven. Deze bijeenkomst duurt tot 16.15 uur. De planning van de voorbereiding kunt u  <<< HIER >>> inzien. Stephan Klasens, die een snuffelstage in onze parochie doet zal bij deze vormselvoorbereiding een eigen bijdrage leveren.
Wanneer wij er samen achter gaan staan kan het een mooie voorbereiding worden.

Laatst aangepast op vrijdag, 19 januari 2018 18:39
 
PDF Afdrukken E-mail

Informatieavond voor ouders vormelingen

Op 14 dec. waren de ouders van een vormeling uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Veel dank aan de vier moeders, die de uitnodiging hadden aangenomen en aanwezig waren.
Via de koppeling kunt u de bijgewerkte informatie terugvinden. Klik hier >>>

Laatst aangepast op vrijdag, 15 december 2017 15:12
 
PDF Afdrukken E-mail

Vormsel – je persoonlijk Pinksterfeest

Voor het vormsel staat feitelijk het Pinksterfeest model. Jezus is gestorven, niet langer lijfelijk bij zijn vrienden. Zonder hem zitten zijn leerlingen aanvankelijk ontmoedigd en wanhopig bij elkaar. Toch herinneren zij zich Jezus’ woorden dat Hij hen niet echt in de steek zal laten: de Trooster en Helper zal komen! Bron: "Website Venster op katholiek geloven" >>>Lees meer<<<

Laatst aangepast op vrijdag, 15 december 2017 14:46
 
PDF Afdrukken E-mail

Informatieavond voor ouders Vormelingen

Op donderdag a.s. (14 december 2017) nodigen wij u, de ouders van de vormelingen, uit voor een informatieavond. Deze begint om 20.00 uur in het Michielshuis, Kerkstraat 6.
Op deze avond willen wij u informeren hoe wij u ondersteunen bij de voorbereiding van uw kind op het Sacrament van het H. Vormsel.
Met een korte impressie over de voorafgaande vormselperiode kunt u zien wat er allemaal gaat gebeuren.
U bent van harte welkom.

Laatst aangepast op dinsdag, 12 december 2017 10:42
 
PDF Afdrukken E-mail

Informatie / aanmelding Vormsel in 2018

Beste jongens en meisjes van groep 8, geachte ouders,
Het Sacrament van het Vormsel wordt - zo is de planning - dit schooljaar op vrijdag 25 mei 2018 om 19.00 uur in onze parochiekerk van de H. Eligius toegediend door onze hulpbisschop Mgr. Everard de Jong uit Roermond.

Laatst aangepast op woensdag, 29 november 2017 19:41
Lees meer...